BINNEN 1-5 WERKDAGEN VERSTUURD • GRATIS VERZENDING VANAF €50 • WATERPROOF

VERZENDING


WAT ZIJN DE VERZENDKOSTEN?
- NEDERLAND €4,95
- BELGIE & DUITSLAND €7.50

LET OP: Klanten zijn 100% verantwoordelijk voor alle invoerrechten, belastingen en/of BTW (Belasting Toegevoegde Waarde) die door hun respectievelijke landen worden opgelegd aan internationale verzendingen. Deze belastingen zijn NIET inbegrepen in de internationale verzendkosten en bestellingen kunnen niet worden gerestitueerd vanwege ongewenste extra kosten. Neem contact op met uw lokale postkantoor voor informatie over de kosten voordat u een bestelling plaatst.

HOE WEET IK OF MIJN BESTELLING IS GEPLAATST?
We sturen je een e-mail om te bevestigen dat we je bestelling hebben ontvangen. De e-mail bevat uw bestelnummer en uw factuurgegevens. Als u na het plaatsen van een bestelling geen bevestigingsmail ontvangt, controleer dan uw spam-e-mail of neem contact op met onze klantenservice voor verdere hulp.

HOE LANG DUURT HET VOOR DE BESTELLING VERZENDING?
Elke bestelling wordt binnen 1 tot 5 werkdagen verzonden.

HOE KAN IK MIJN BESTELLING VOLGEN?
Wanneer uw bestelling is verzonden, sturen wij u een bevestigingsmail. Kort daarna ontvang je een e-mail van de koerier met de verzend- en bezorginformatie, zo niet, controleer dan je spambox. Je kunt ook onze Track your order tool gebruiken!

KAN IK IETS VAN MIJN BESTELLING WIJZIGEN/AANPASSEN?
Als je de naam of andere details van je bestelling wilt wijzigen, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail of instagram. Als de bestelling al verzonden is, kunnen we helaas geen adreswijzigingen meer doorvoeren.

PAST HET PAKKET DOOR DE BRIEVENBUS?
Ja! Dit betekent dat u niet thuis hoeft te zijn op het moment van bezorging (behalve bij aangetekende pakketten).

LAATSTE MINUTE BESTELLING:
Last minute bestellingen zijn mogelijk, dit kan in overleg met ons. De bijkomende kosten zijn € 4,95.