HAVE A LOOK AT OUR

FAQ

LEVERING

Op werkdagen & op zondag voor 14:00 besteld: de volgende werkdag in huis.

Let op: voor de "personalized jewelry collectie" geldt er een verzendtijd van 1-5 werkdagen. 

RETOURNEREN

Je kan je bestelling binnen 14 dagen retourneren indien het/de product(en) nog niet is/zijn gebruikt en in de originele staat is/zijn, voorzien van eventuele labels en etiketten.*

*Sieraden van de personalized jewelry collectie nemen wij helaas niet retour. Deze worden met de hand, naar uw wens op maat gemaakt (gravure, koord knopen, enz.). 

GARANTIE

LOU garandeert dat alle producten voldoen aan normale eisen van deugdelijkheid, gedurende een logische en te verwachten termijn van 6 maanden. Er gelden een paar uitzonderingen; dit zijn gevallen waarin je niet zomaar een beroep op kosteloze reparatie of vervanging kunt doen. Dit zijn slijtage, krasjes of dof worden van gladde oppervlakken, slijtage/losraken van koord (2 maanden garantie), breuk van een ketting, schade door foutief schoonmaken.   

CONTACT


Hulp nodig? Als onze FAQ uw vraag(en) nog niet heeft beantwoord, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen en we zullen zo snel mogelijk reageren. Als uw vraag betrekking heeft op een specifieke bestelling, vermeld dan uw bestelnummer.


BEDRIJFSINFORMATIE:
BTW: NL002249099B45
KVK: 72907452

Formulaire de contact